Ruud Smeets Interieurbouw - Header interieurbouw Ruud Smeets Interieurbouw - Header

Maatwerk interieur regio Limburg en Noord-Brabant

Ruud Smeets Interieurbouw heeft ruim 25 jaar ervaring in het ontwerpen en vervaardigen van maatwerk interieurs. Na jaren gewerkt te hebben als interieurbouwer bij verschillende bedrijven is Ruud in Januari 2008 voor zichzelf begonnen. U kunt bij Ruud terecht voor meubels op maat, in allerlei soorten:

Kwaliteit

Door de verschillende materialen goed te combineren ontstaat een mooi en stijlvol meubel. Kwaliteit, gebruikersgemak en functionaliteit zijn natuurlijk van groot belang. Wij realiseren een hoog kwaliteitsniveau doordat wij:

Duurzaamheid

Ruud Smeets let bij het vervaardigen van de meubels zoveel mogelijk rekening met de duurzaamheid van de toegepaste materialen. We maken waar mogelijk gebruik van platen met het FSC keurmerk wat betekent dat deze platen vervaardigd zijn uit bomen die uit industriebossen zijn gekapt zodat de natuurlijke bossen gespaard blijven. Ook de toepassing van natuurvriendelijke materialen proberen wij te stimuleren, zoals het gebruik van bamboe en cradle-to-cradle grondstoffen.

Heeft u ook een specifieke wens met betrekking tot uw interieur? Uw maatwerk is voor ons de uitdaging, klik hier om contact met ons op te nemen.

 

Neem zeker een kijkje op onze Facebookpagina, hier staan foto's van de allernieuwste gerealiseerde projecten. Deze is te bezoeken door rechts onderaan op deze pagina op het facebooklogo te klikken. Met een Like van de Facebook pagina blijft u op de hoogte van de allernieuwste ontwikkelingen en projecten van Ruud Smeets Interieurbouw.

 

 

Copyright 2013 (C) Ruud Smeets InterieurbouwKesselsBE